Case Study: Chris’ Project: Webster

The Client wanted a bright fresh kitchen; they wanted the kitchen to be quite open. The client had previously worked with us before, so knew how we worked They liked the quality of furniture, design and the service we provided

2 penshurst close sl9 344180 kit1_RGB

The client was very open to what kitchen design they wanted, the customers asked for was certain Neff appliances.
The floating units on the back wall gave the whole kitchen an edgy look.
The dove grey/charcoal colour on the worktops gives the kitchen a modern look.

2 penshurst close sl9 344180 kit7_RGB (Large)

The design was special to us as it was more than just nice looking boxes in a room.
This whole area was measured to fit both the Neff ovens and the Neff American style fridge freezer into the wall piece.
This gave a sleek modern kitchen design and also kept a lot of space between the fridge freezer and the island.

2 penshurst close sl9 344180 kit8P_RGB_1600px (Large)

The big challenge for this kitchen was working out how to get the extractor ducted out.
We incorporated the ceiling boxing in between two RSJs to allow for the ducting to hide.
This made room for the colour changing LED lights which made a great ceiling feature.